Jäsenyys & edut

Jäsenyys


TOM ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kaikki Turun ammattikorkeakoulun muotoilun opiskelijat. Jäsenyys edellyttää jäsenhakemuslomakkeen täyttämistä, sekä jäsenmaksun suorittamista. Varsinainen jäsenyys kustantaa 10€ koko opiskeluajalta.


TOM ry:n  kannattajajäseniksi voivat liittyä yhdistyksen toiminnasta ja tukemisesta kiinnostuneet yksityishenkilöt tai oikeuskelpoiset yhteisöt. Kannattajajäsenyys kustantaa 30€ neljältä vuodelta. Kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo-oikeus, mutta ei äänioikeutta.


TOM ry:n kunniajäsenet ovat yksityishenkilöitä tai oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka ovat ansiokkaalla tavalla edistäneet yhdistyksen tarkoitusperiä. Kunniajäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Kunniajäsenillä on läsnäolo-oikeus, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.Jäsenetuja!


Uuden Muotoilun Yhdistyksen jäsenedut

TOMpan jäsenet saavat osallistua UMY:n koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenhinnalla TOMpan jäsenkorttia vilauttamalla.
UMYn nettisivut

Evergreen Garderobi - 10% alennus ostoksista


TOM ry:n jäsenet saavat jäsenkorttia vilauttaessaan vintage- ja second hand -liike Evergreen Garderobin myymälästä 10% alennuksen kaikista tuotteista!
Myymälä sijaitsee Leaf Centerissä, osoitteessa Kärsämäentie 35B.
EG Facebookissa

Turku Design Now! - 10% alennus ostoksista


TOMpan jäsenet nauttivat myös Turku Design Now! -kollektiivin kaupassa 10% alennuksesta jäsenkorttia vilauttamalla. Myymälän löydät Fortuna-kortelista, osoitteesta Läntinen Rantakatu 13 A.
TDN!-kollektiivin nettisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti