Toiminta

Jäsentoiminta


Yhdistyksen tarkoituksena on pyrkiä aikaansaamaan ja vahvistamaan yhteenkuuluvaisuuden tunnetta jäsentensä keskuudessa. Tähän pyrimme järjestämällä monipuolista vapaa-ajan toimintaa, kuten illanistujaisia, kulttuuri-iltoja sekä opiskelijabileitä niin yksin kuin yhteistyössä muiden opiskelijayhdistysten kanssa.

Yhdistys pyrkii myös monipuolistamaan muotoilun opiskelijoiden opintoja järjestämällä vuosittain ekskursiot Helsingin Habitare-messuille sekä Tukholman huonekalumessuille.


Edunvalvonta


Turun Opiskelevat Muotoilijat TOM ry on Turun ammattikorkeakoulun muotoilun opiskelijoiden oma paikallinen etujärjestö. Yhdistyksen pääasiallinen tehtävä on valvoa jäsentensä opiskeluun liittyviä etuja edustamalla muotoilun opiskelijoita esim. muotoilun kokouksissa sekä kehityspäivässä.

Haluamme katsoa maailmaa muotoilun opiskelijan näkökulmasta. Muotoilun opiskeluun liittyy moneen muuhun koulutusohjelmaan verrattuna erityisiä vaatimuksia esimerkiksi tilojen ja välineistön suhteen. Toimimme viestinviejänä opiskelijoiden ja opettajien välillä. Haluamme kehittää koulutusohjelmamme toimintaa entisestään. Olemme nimenneet hallitukseemme SoPo- ja KoPo-vastaavat, jotka tavoittaa osoitteesta edunvalvonta@tom-ry.com.

Osallistumme lukuvuosittain koulutus- ja tutkimusvastuualueen palautepäivään, missä viemme opiskelijoiden asioita eteenpäin sekä muotoilun kehittämispäivään, missä tuomme opiskelijoiden äänen muotoilun opintojen suunnitteluun. TOM ry:llä on myös edustaja joka toinen viikko pidettävissä opettajien KT-kokouksissa. Olemme myös aktiivisesti yhteydessä muihin koulutusalayhdistyksiin. Jos TOM ry:n ääni ei yksin riitä, voimme tukeutua vertaisyhdistysten lisäksi TUOhon.

Lisätietoa TOM ry:n edunvalvontatyöstä voit lukea vuosittain ensimmäisessä hallituksen kokouksessa hyväksyttävästä edunvalvontalinjauksesta:


Onko sinulla ideoita TOMpan toiminnan suhteen?


Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse hallitukseemme tai tule käymään toimistollamme Sepänkadulla. Jos olet innostunut hallitustoiminnasta, voit lähteä mukaan tapahtumatiimiimme ympäri vuoden! Tapahtumatiimissä pääset tutustumaan hallitustoimintaan ja auttamaan erilaisten tapahtumien järjestämisessä sekä tuomaan omia ideoitasi esille. Kiinnostuitko? Pistä ihmeessä viestiä: tapahtumat@tom-ry.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti